Ontmoeting armoede & sport

Foto: hardlopende vrouw

Ben jij buurtsportcoach en geïnteresseerd in het thema armoeder & sport en bewegen, dan is deze buurtsportcoach ontmoeting zeker iets voor jou! We gaan het deze keer hebben over het effect van armoede op mensen en de rol van sport & bewegen hierop. 

De aanvoerder van het kennisteam preventie & gezondheid, gaat samen met buurtsportcoach Rick een expert op dit onderwerp uitnodigen. Tijdens deze bijeenkomst zul je dus geïnformeerd worden door een expert om vervolgens gezamenlijk in gesprek te gaan met elkaar. De volgende vragen komen aan bod:

  • Welke rol pakt de bsc al als het gaat om mensen die leven in armoede?
  • Wat zijn good practises?
  • Maar ook waar loop je tegenaan en wat lukt er niet?
  • En wat kunnen we vanuit ons vak wel en niet oppakken binnen dit thema? 

Je bent welkom op donderdag 2 december vanaf 16:00 uur in een online teams omgeving. Praat mee vanuit jouw kennis en ervaring of leer van anderen die hetzelfde doen als jij, maar dan net even anders!

Meld je aan via de groene button ''winkelmand''. Bij vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Martine Sanders via info@wijbuurtsportcoaches.nl. 

Is de bijeenkomst vol? Meld je dan aan voor de wachtlijst, zodat we achteraf een eventuele opname en/of notulen aan je kunnen toezenden. 

Ontmoeting armoede & sport/bewegen

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
02-12-2021 16:00 tot 17:00 uur Microsoft Teams

Contact

Wij Buurtsportcoaches

Martine Sanders