Nominatie BSC van het jaar

Inleiding

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach van het jaar is er weer! Ook dit najaar kunnen alle buurtsportcoaches in Nederland kans maken op de titel: Buurtsportcoach van het jaar 2023-2024! Wie ga jij nomineren?

Buurtsportcoaches doen er toe! Dat bewijzen wij reeds 10+ jaren! Ter stimulans en inspiratie is de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’ in het leven geroepen. Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die werkzaam zijn vanuit de Brede Regeling Combinatiefuncties, vindt deze prijs belangrijk om het werk en meerwaarde van de beroepsgroep zichtbaar te maken. Vanuit onze motivatie en ambitie organiseren wij in samenwerking met Vereniging Sport en Gemeenten de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’. 

Stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2023-2024 is bedoeld voor de buurtsportcoach met een initiatief met de meeste impact. Ken jij die Buurtsportcoach met een impactvol initiatief? Meld diegene dan aan!

Nominatie

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega buurtsportcoach of coördinator buurtsportcoach die de online vragenlijst invult op de website van Wij Buurtsportcoaches. Vanaf NU tot en met 20 augustus 2024 kun je een buurtsportcoach nomineren. 

Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches maakt vanuit een geanonimiseerde lijst een short-list die wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches verkozen tot de 'Buurtsportcoach van het jaar 2023-2024'. Dit wordt gedaan op de kennisdag BRC  in december. Deze drie buurtsportcoaches zijn die dag uiteraard ook aanwezig in verband met de uitreiking en alles eromheen. 

Prijs

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van € 1.500,-. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach. 

Daarnaast biedt onze partner Nijha, net als voorgaand jaar, weer een prachtige sporttas gevuld met sportmaterialen aan. De winnaar van de buurtsportcoach van het jaar zal dus naast de cheque ook deze prachtige gevulde sporttas ontvangen. 

Nomineren!

Ken jij een buurtsportcoach die onderscheidend is in het werk en echt impact maakt door de werkzaamheden? Nomineer je collega! Aanmelden kan t/m 20 augustus.

Nomineren doe je via onderstaand formulier in te vullen. 

Buurtsportcoach v/h jaar!