Masterclass Teamprocessen

Afbeelding atletiek

Op basis van de behoeftepeiling is een programma opgesteld door Richard Veldboer van Lifestyle Adventures, wat onderstaand aanbod opgeleverd heeft. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. 

Masterclass Teamprocessen (voor teamleiders en coördinatoren)

Een tweeluik actieve masterclasses door Richard Veldboer m.b.t. samenwerken voor teamleiders en coördinatoren: wat betekent dit voor ons? Wat vinden wij belangrijk en hoe willen wij samenwerken? Hoe maken we goede afspraken over werkprocessen? Wat is aanwezig aan kwaliteiten/competenties en hoe kunnen teamleden dit optimaal inzetten? Hoe werken we samen vanuit verschillen en zijn we met elkaar in gesprek in plaats van over elkaar. Deze workshops gaan over vertrouwen, positieve mindset, complimenten en taakgerichte feedback geven.

De dagen worden begeleid door Richard Veldboer, een ervaren trainer en coach en een expert op gebied van team- en leiderschapsontwikkeling. Hij heeft allerlei teams (scholen, topsportteams, management- en projectteams) over heel Europa begeleid, waarbij veelal outdoor-activiteiten worden ingezet als middel. Hij is DISC- en Communicatiestijlen-trainer. Naast trainer- en coach-certificaten, heeft hij een supervisie- en mediationopleiding en de Master conflictmanagement afgerond.

Deel 1 - Masterclass in Drachten

woensdag 9 februari 2022
09:00 - 13:00 uur

Deel 2 - Masterclass in Midden-Nederland

woensdag 9 maart 2022
09:00 - 13:00 uur

Voor deel 1 en 2 samen betaal je €182,50 incl. BTW per persoon. Meer informatie en/of aanmelden via Stephan Oorburg: s.oorburg@sportbedrijfdrachten.nl

Contact

Kennisteam Teamleiders & Coördinatoren

Stephan Oorburg