Kennisevent Esports

Logo Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kennisevent esports, gaming en gamification: Hét kennisevent voor de sport- en beweegprofessional!

Introductie

Op dinsdag 12 oktober wordt op Papendal het eerste Kennisevent esports, gaming en gamification (EGG) georganiseerd. Een unieke samenwerking tussen Kenniscentrum Sport & Bewegen, provincie Gelderland, Gelderse Sport Federatie en EsportsX. Gezien de deskundige line-up met experts uit de wetenschap en praktijk belooft het een inspirerende dag te worden.

De ontwikkelingen rondom esports, gaming en gamification gaan ook in de sport- en beweegwereld razendsnel. De groei van het aantal initiatieven binnen deze sportsector gaat gepaard met een toenemend aantal vraagstukken binnen onder meer overheden, wetenschappers, politici, traditionele sportorganisaties en andere maatschappelijke organisaties.

Dit is aanleiding voor de betrokken partijen om het Kennisevent EGG te organiseren, dat bestemd is voor sport- en beweegprofessionals in de breedste zin. Het event is zowel fysiek op Papendal als online vanuit een eigen gewenste locatie te volgen. Tijdens het kennisevent krijgen professionals een introductie in EGG: Wat is EGG precies? En wat zijn de (on)mogelijkheden om mensen te laten bewegen?

Meer informatie en/of aanmelden, klik hier.

Contact

Kenniscentrum Sport & Bewegen