Winnaar BSC van het jaar!

Op 7 december werd tijdens de landelijke BRC Kennisdag de titel "Buurtsportcoach van het Jaar" uitgereikt. In een spannende verkiezing met het thema "vaardig in bewegen", waren Brian Rispens, Fleur de Wit en Jessica Post de overgebleven genomineerden. Na een juryronde, een online stemming en publieksstemming, mag Jessica Post, werkzaam bij Sportbedrijf Drachten, zich Buurtsportcoach van het Jaar 2022-2023 noemen!

Jessica, die actief is in de gemeente Smallingerland, legde de focus op het jonge kind in haar werk. Haar nominatie werd gekenmerkt door het multisportproject "Evi’s Beweegavontuur", waarbij kinderen al vanaf anderhalf jaar oud enthousiast worden gemaakt voor sport en beweging.

Als beloning ontving Jessica niet alleen het beeldje, maar ook een goed gevulde sporttas van Nijha en een opleidingsbudget van €1.500. Wij Buurtsportcoaches feliciteert Jessica Post van harte met deze erkenning en hoopt dat de goede voorbeelden van Brian, Fleur en Jessica andere collega’s inspireren om soortgelijke initiatieven te starten.