De Beweegtas

Foto Fleur de Wit

Tijdens deze inspiratiesessie gaat Fleur de Wit (genomineerd voor buurtsportcoach van het jaar 2022-2023) samen met Jonge Beweeghelden uitleg geven over het ontstaan en gebruik van de Beweegtas.

Het is belangrijk dat jonge kinderen voldoende en gevarieerd bewegen om motorische vaardigheden aan te leren. Hoe leuk als je dit als ouder samen met je kind kunt doen! In Enkhuizen hebben de bibliotheek, JOGG en Jonge Beweeghelden de handen ineengeslagen en samen de Beweegtas gelanceerd. Deze tas is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar om thuis mee te bewegen. Naast spelmaterialen krijg je als ouder ook toegang tot online instructiekaarten. De Beweegtas is een leuke manier voor opvoeders om samen met jonge kinderen spelenderwijs te bewegen. Het is laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en zo wordt bewegen nog leuker!

Ben je nieuwsgierig hoe je dit ook in jouw gemeente kunt realiseren en welke partners je nog meer nodig hebt bij de promotie, meld je dan aan! De tas is niet alleen inzetbaar thuis, maar ook op de kinderopvang. Laat je informeren en inspireren over de mogelijkheden en kansen. 

De Beweegtas

Prijs: GRATIS
Datum Tijd Locatie
22-05-2024 15:30 tot 16:30 uur Online

Video

Foto Album

Foto bij De Beweegtas
Foto bij De Beweegtas

Downloads

Bestand downloaden