Week van de Motoriek

Afbeelding week van de motoriek

De Week van de Motoriek al in je agenda gezet?

Alle professionals die zich inspannen voor meer en vaardiger sporten en bewegen opgelet! De Week van de Motoriek vindt dit jaar plaats van 1 t/m 5 november 2021 met het thema ‘Meer én beter bewegen voor de jeugd’. Tijdens de Week van de Motoriek worden verschillende sessies georganiseerd voor iedereen die zich inzet voor vaardig worden in sport en bewegen van jeugd met leeftijd van 0 tot 24 jaar. Net als de editie van vorig jaar belooft het een inspirerende week te worden, vol kennis rondom de motorische ontwikkeling van kinderen.

Voor wie is de Week van de Motoriek?

Interessant voor professionals vanuit praktijk, beleid en onderzoek in de sectoren sport en bewegen, onderwijs, zorg en welzijn, kinderopvang en gemeente. Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert eind 2021 samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO, Wij Buurtsportcoaches, Lectoratenplatform, NVFK en de VSG de nieuwe themaweek om de jeugd meer en beter te laten bewegen. 

Het programma

Ondertussen is het gehele programma van de Week van de Motoriek bekend. Wil je inschrijven voor één of meerdere sessies? Of wil je eerst meer informatie? Ga dan naar de website

Volg de laatste ontwikkelingen!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen over de Week van de Motoriek? Bezoek de website en laat je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden.

Onderaan deze webpagina kun je het schema voor je inhoudelijk keuze van topic en subthema's inzien. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met het Kenniscentrum Sport & Bewegen of door een mail te sturen naar info@wijbuurtsportcoaches.nl. 

Contact

Downloads

PDF-Document schema subthema's Week van de Motoriek