Nominatie BSC van het jaar

Inleiding

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach van het jaar is weer terug! Ook dit najaar kunnen alle buurtsportcoaches in Nederland kans maken op de titel: Buurtsportcoach van het jaar 2020! Wie ga jij nomineren?

Buurtsportcoaches doen er toe! Dat bewijzen wij reeds 10 jaar! Ter stimulans en inspiratie is de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’ in het leven geroepen. Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die werkzaam zijn vanuit de Brede Regeling Combinatiefuncties, vindt deze prijs belangrijk om het werk en meerwaarde van de beroepsgroep zichtbaar te maken. Vanuit onze motivatie en ambitie organiseren wij in samenwerking met Kenniscentrum Sport en Bewegen & Vereniging Sport en Gemeenten, de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’. 

Stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2020 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om degene die onderscheidend is in zijn/haar werk. Het thema van de prijs is creativiteit en improvisatievermogen tijdens de periode van COVID-19. Wie heeft zijn/haar creatieve brein aan het werk gezet en op allerlei manieren mensen in beweging gebracht? 

Nominatie

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner die de online vragenlijst invult op de website van Wij Buurtsportcoaches. Vanaf 22 september 2020 tot en met 9 oktober 2020 kun je een buurtsportcoach nomineren. 

Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches maakt vanuit een geanonimiseerde lijst een short-list die wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches verkozen tot de 'Buurtsportcoach van het jaar 2020'. 

Prijs

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van € 1.500,-. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach. 

Nomineren!

Ken jij een buurtsportcoach die onderscheidend is met zijn/haar werk en echt impact maakt door zijn/haar werkzaamheden? Nomineer hem of haar vanaf 22 september via deze website van Wij Buurtsportcoaches!