Nominatie BSC van het jaar

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach(es) van het jaar is er weer! Ook dit najaar kunnen alle buurtsportcoaches in Nederland kans maken op de titel: Buurtsportcoach van het jaar 2023! Wie ga jij nomineren?

Buurtsportcoaches doen er toe! Dat bewijzen wij reeds meer dan 10 jaar! Ter stimulans en inspiratie is de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’ in het leven geroepen. Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die werkzaam zijn vanuit de Brede Regeling Combinatiefuncties, vindt deze prijs belangrijk om het werk en meerwaarde van de beroepsgroep zichtbaar te maken. Vanuit onze motivatie en ambitie organiseren wij in samenwerking met Kenniscentrum Sport en Bewegen & Vereniging Sport en Gemeenten, de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’. 

Stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2023 is bedoeld voor een (team van) buurtsportcoach(es) dat zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Nieuw dit jaar is dat niet alleen individuele buurtsportcoaches genomineerd kunnen worden, maar ook een groep/team collega’s die gezamenlijk iets opgezet hebben. Het is bestemd voor de buurtsportcoach(es) die impact maakt met de werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om degene(n) die onderscheidend is of zijn in het werk. Het thema van dit jaar is: Vaardig in bewegen (in de breedste zin, voor alle groepen).

Nominatie

Een buurtsportcoach of een team kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega buurtsportcoach of coördinator buurtsportcoach die de online vragenlijst invult op de website van Wij Buurtsportcoaches. Tot en met 30 juni 2023 kun je een buurtsportcoach nomineren. 

Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches maakt vanuit een geanonimiseerde lijst een short-list die wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. Uiteindelijk wordt één van deze drie verkozen tot de 'Buurtsportcoach(es) van het jaar 2023'. Dit wordt gedaan op de kennisdag BRC op 7 december 2023. Deze buurtsportcoaches dienen deze volledige dag aanwezig te zijn in verband met de uitreiking en alles eromheen. 

Prijs

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach(es) wordt/worden natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar(s) krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van € 1.500,-. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach. 

Klik op de knop "in winkelmand" om via het formulier een buurtsportcoach of initiatief/team te nomineren! 

Stemmen BSC van het jaar

Prijs: GRATIS
Datum Tijd Locatie
30-06-2023 09:00 tot 17:00 uur