Wilma Raijmakers

Wilma Raijmakers

Mijn naam is Wilma Raijmakers, 49 jaar oud en werkzaam voor Team Sportservice Amsterdam. Ik heb tot mijn 19e in Amsterdam gewoond, maar ben sinds 1990 inwoner van Zaandam.

Mijn werkgebied sinds 2015 is stadsdeel west. Ik ben actief op de voorschool, primair onderwijs en ik heb ook een certificaat voor ouderensport. Eigenlijk ben ik breed inzetbaar om de Amsterdammer aan het bewegen (sporten) te krijgen. Mijn hoofdsport is judo. Ik ben judoleraar B en judoleraar in de zorg, wat inhoudt dat ik ook mensen met een beperking mag en kan lesgeven. 

Vlak voor de corona periode heb ik een operatie aan mijn schouder moeten ondergaan. Daar ben ik nu langzaam van aan het terugkomen. In het begin kon ik nog niet reizen. Autorijden en fietsen ging nog niet. Ik heb die periode veel thuis gewerkt en heb de judoaanbieders in west op weg geholpen met locaties en vergunningen om in de buitenlucht de lessen te kunnen voortzetten. We werden ineens van binnensport een buitensport met allemaal uitdagingen. Ook materialen moesten worden besteld om op een veilige manier judoles te kunnen geven. Toen ik weer fietsen kon, ben ik de wijk in gegaan. Pleinen en speeltuinen bezocht om in contact te komen met ouders en kinderen en hen op weg te helpen naar activiteiten die wel door konden gaan en werden georganiseerd door sportaanbieders en het team van West Beweegt.

Daarnaast heb ik mezelf proberen te ontwikkelen. Ik ben een doener. Ik houd van lesgeven en ondernemen. Computers zijn niet zo mijn ding.  Hier ben ik op teruggekomen. Met geduld en tijd kun je een hoop leren, ook al ben je een beetje vastgeroest. Ik heb mij Teams en Outlook meer eigen gemaakt, ook al kan ik nog meer leren. 

Mocht ik winnen dan wil ik het geld voornamelijk voor mijn team (collegae bsc'es) in stadsdeel west gebruiken. Ik wil vervolgens met hen afspreken welke teambuilding cursus of dag wij zouden kunnen gebruiken, om samen (nog) beter voor de gemeente te kunnen werken. Daarnaast wil ik een nieuwe laptop aanschaffen zodat ik mij verder op computergebied kan ontwikkelen.

 

Ik stem op Wilma Raijmakers

Datum Tijd Locatie
11 dec 09:00 tot 11:00 uur

Contact

Video

Facebook