Nominatie BSC 2019

Inleiding

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk.

Ken jij een buurtsportcoach die deze prijs verdient? Meld hem of haar dan aan voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019!

Aanmelden
Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner die de onderstaande online vragenlijst invult. Vul de vragenlijst vóór dinsdag 29 oktober 17.00 uur in. 

Regels:

1. Buurtsportcoaches kunnen zichzelf niet aanmelden.

2. Winnaars van voorgaande jaren kunnen niet deelnemen.

3. Je kunt de vragenlijst slechts eenmaal invullen, dus het is niet mogelijk om meerdere buurtsportcoaches aan te melden (te nomineren).

4. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Aanbod

Tot 29 oktober kun je op de website buurtsportcoaches nomineren. Uit de lijst van genomineerden maakt het bestuur van WIJ buurtsportcoaches een short-list welke wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. De keuze wordt gebaseerd op de motivatie waarom de buurtsportcoach de prijs verdient, rekening houdend met vooraf opgestelde criteria. 

De drie kandidaten worden na 30 november 2019 bekend gemaakt. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches de 'Buurtsportcoach van het jaar'. 

Als prijs voor het winnen van deze stemming wordt er een filmpje gemaakt van de buurtsportcoaches en hun activiteiten. Deze filmpjes worden vertoond op de website www.wijbuurtsportcoaches.nl en onder de aandacht gebracht via o.a. social media. Er kan gestemd worden op de drie genominmeerde waarna degene met de meeste stemmen zich 'Buurtsportcoach van het jaar' kan noemen. 

Publieksprijs en uitreiking
De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan jouw werk als buurtsportcoach en de opdracht die je hebt.

Vragen?
Voor vragen over de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 kun je terecht bij WIJ Buurtsportcoaches, info@wijbuurtsportcoaches.nl. 

Nominatie BSC 2019! (tot 29 oktober!)


Aantal open plekken: 9933
Datum Tijd
29 okt 09:00 tot 17:00 uur

Contact

Wij Buurtsportcoaches
Bestuur
E-mail: info@wijbuurtsportcoaches.nl

Video

Foto Album