• preview
  • Nieuws

Campagne 'Week van de Buurtsportcoach

Om het werk en de impact van alle buurtsportcoaches meer bekendheid te geven en zichtbaar te maken voor alle betrokkenen en geïnteresseerden lanceren wij de landelijke campagne ‘De week van de buurtsportcoach’.

Voor deze campagne zijn wij op zoek naar enthousiaste buurtsportcoaches die bereid zijn een week lang zichtbaarheid te geven aan het werk en resultaten. Dit houdt in dat jij gedurende een week het beheer hebt over onze Facebook en Instagram en content aanlevert voor berichten op LinkedIn en Twitter.

Ben of ken jij een bevlogen buurtsportcoach of combinatiefunctionaris met een passie voor zijn of haar werk en dit graag deelt met andere betrokkenen in het vakgebied? Wij willen jou graag de kans geven om meer over jezelf en jouw werkzaamheden te vertellen!

Voor meer informatie over de campagne, planning en content of en wil je je aanmelden, mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Hits: 180
  • preview
  • Nieuws

Het ontstaan van Wij Buurtsportcoaches

Op 5 juli 2018 werd de beroepsvereniging ‘Wij Buurtsportcoaches’ officieel opgericht voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen. Een initiatief voor en door buurtsportcoaches, met als doel de kwaliteit en zichtbaarheid van de beroepsgroep te bevorderen. In dit artikel schetsen we het ontstaan van deze beroepsvereniging én vragen we professionals zich ook aan te sluiten. Lees verder op de website allesoversport.nl.

  • Hits: 219
  • Super User
  • Nieuws

Meehelpen

Alle support en denkkracht is welkom. Momenteel werken ca. 8 personen aan het vormgeven van de beroepsvereniging. Alle denk- en werkkracht is welkom! Heb je een goed idee hoe de beroepsvorming van de buurtsportcoach versterkt kan worden of help je graag mee? Bijvoorbeeld door het maken van mooi beeldmateriaal tijdens bijeenkomsten, het delen van ervaringen of tips via onze social media kanalen, inzet van expertise op het gebied van communicatie / website ontwikkeling, enzovoort. Neem dan contact met ons op en haak aan! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Hits: 326